Roskilde Avis d. 10.08.2010:

24 timer d. 28.06.2009:

»Hvepseboerne vokser lige nu rigtig kraftigt. Hvis man studerer dem, kan man se, at de bliver større for hver dag, der går,« siger Svend Sørensen fra Hvepsefjerner.dk, der beskæftiger sig med skadedyrsregulering.  
Forklaringen bag de voksende hvepseboer er, at bladlus og larver, som er hvepsenes proteinkilder, får en opblomstring, når det er varmt.

Læs mere her...

Localavisen Århus d. 06.04.2009:

Murbierne er højaktuelle lige nu. De samles i en stor sværm langs muren, og det er vigtigt, at man får gjort noget ved dem. Skadedyrsbekæmper, Svend Sørensen, opfordrer folk til at være opmærksomme på de små dyr.
"Det er vigtigt at slå fast, at murbier ikke kommer og ødelægger murværket - de kommer fordi murværket er ødelagt", siger Svend Sørensen.

Læs mere her...

 

Localavisen Århus d. 30.01.2009:

Det er ikke mange mennesker, der kan blive fascineret af myrer, måren og muldvarpen, men det kan Svend Sørensen i Højbjerg

Igennem en lang periode har der hersket en vild med dans-stemning i Danmark og ikke mindst i Århus, da Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt vandt den seneste runde. Men hos Svend Sørensen i Højbjerg hersker der en vild med skadedyr-stemning. Han er nemlig skadedyrsbekæmper og har blandt andet viet sit liv til den irriterende husmår, som mange kender fra loftet, og til diverse andre skadedyr. Læs mere her...

Randers Amtavis  d. 09.09.2008:

Man behøver ikke fjerne et hvepsebo, men sidder det et sted, hvor det generer, er Svend Erik Sørensen, Højbjerg, klar til at rykke ud og fjerne det.
Selv er han hobby- biavler og det er hans store viden herfra, der har fået ham til at starte firmaet www.hvepsefjerner.dk, hvor han tilbyder hjælp til bekæmpelse af skadedyr, blandt andet bier og hvepse.
»Men hvepsen og bien er faktisk nyttedyr. De indgår i naturens kredsløb og hvepsen tager sig af mange bladlus og insekter, der er skadelig for vores afgrøder.«
Læs mere her...

Lars Daugaards hjemmeside d. 29.06.2008:

Så er Sankt Hans allerede overstået og hækken er klippet.  Jeg blev nødt til at gøre det over 2 dage p.g.a. et hvepsebo fyldt med 200 mega aggressive propelflyvende miniipodYellowjacketslyttende kamikazeinsekter, som havde held med at stikke mig i hovedet 2 gange grrrrr.  Jeg formåede ikke selv at flytte mine 200 nye naboer, men fik hjælp af hvepsefjerner.dk., som fjernede hvepseboet på 20 min.  Hurra... Læs mere her...